front-students.jpg

Fire studenter i et klasserom
Norgesuniversitetet fremmer kvalitet i høyere utdanning gjennom digitalisering av lærings- og vurderingsformer

Prosjektmidler

Norgesuniversitetet lyser ut prosjektmidler for prosjekter med oppstart i 2018, og som varer i to år. Midlene skal gå til prosjekter innen følgende tre prioriterte tematiske områder:

  • Aktiv læring
  • Digitale læringsformer for arbeidslivet
  • Digital vurdering

Sykepleiestudenter ved Universitetet i Stavanger har testet ut digitale verktøy i praksistudier. Ferdighetsfilmer gjorde studentene tryggere i møte med pasienter. 

Nettstedet delrett.no er lansert i ny drakt og med nye veiledninger. Der får du svar på en rekke spørsmål om bruk og deling av digitale læringsressurser. 

Ved Norgesuniversitetet har vi en ledig fast stilling for en dyktig pedagog med erfaring fra IKT i læring innen høyere utdanning. Arbeidssted er Tromsø.

Digital tilstand

Hva gjør universiteter og høyskoler for å utnytte det pedagogiske potensialet som digitale verktøy og medier gir? Hvordan kan de være med på å gi faglig utvikling, økt kvalitet og mer fleksible utdanninger?

Kalender

World Learning Summit

tir6jun2017
Kristiansand

EUNIS 2017

ons7jun2017
Münster, Tyskland

EUNIS are the European University Information Systems organisation. Our mission is to help member institutions develop their IT landscape by sharing experiences and working together.

OEB MidSummit

tor8jun2017
Reykjavik

Online Educa Berlin er Europas største elæringskonferanse. I år inviterer de til sommerkonferanse på Island.