Sykepleie-MOOC nominert til utdanningspris

Illustrasjonsfoto: Colourbox

Prosjektet "Sykepleie går aMOOC" er nominert til utdanningprisen ved Helsefak på UiT Norges arktiske universitet. Prosjektet fekk støtte frå Noregsuniversitetet i 2015. 

Digitalisering gir betre kvalitet i undervisninga

Prosjektgruppa "Ei reise gjennom kroppen - forstå god helse".

Ved Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) har fleire digitaliseringsprosjekt bidratt til auka bevisstgjering om kva som er god undervisning. 

MOOC-bok frå BizMOOC

Illustrasjonsfoto: Shutterstock

Det europeiske kunnskapsnettverket BizMOOC har utarbeidd ein praktisk guide til alle som ønsker å lage eller gjennomføre ein MOOC. 

Tema: 

Et arbeidsliv som satser på samhandling

Samhandling

Hvordan jobber arbeidslivsaktører som PwC, DnB og Sopra Steria med samhandling og organisasjonslæring? Svaret viser seg å være relevant for oss i akademia.

Trenger en nasjonal arena for kvalitet i utdanning

Illustrasjonsfoto fra UiOs heldigitale eksamensanlegget i Silurveien 2. Fotograf: Nicklas Knudsen

Norsk høyere utdanning trenger en helhetlig tilnærming til digitalisering, skriver vår direktør, Jon Lanestedt, i en kronikk i Khrono. 

Bli med på workshop om digital vurdering

Norgesuniversitetet og ekspertgruppen for digital vurdering inviterer til workshop på NTNU 10. mai 2017.

Trenger institusjonen en policy for vurdering?

I høyere utdanning er det i dag krav om nye vurderingsformer med større vekt på læring og tilbakemelding med økt bruk av digital teknologi. Hva styrer denne utviklingen? 

Forsket på NUV-prosjekt om nettbrett i praksisveiledning - ble nominert til pris

Nettbrett i praksisveiledning

Formidling fra prosjektet Nettbrett i praksisveiledning er nominert til Universitetsforlagets pris for «Årets tidsskriftsartikkel». Prosjektet var et samarbeid mellom Universitetet i Agder og UiT Norges arktiske universitet og mottok støtte fra Norgesuniversitetet. 

Tema: 

Prosjektmidler til fagskoleutdanningen

Illustrasjonsfoto: Colourbox

Kunnskapsdepartementet lyser ut midler for kvalitetsutvikling av fagskoleutdanningen. Midlene tildeles prosjekter og tiltak som bidrar til bruk av teknologi for læring. 

Tema: 

Klart for nye UH-ped webinarer

Illustrasjonsfoto med tekst webinar fra Colourbox

30. mars er det klart for to nye webinarer fra UH-ped nettverket. Kvalitet i nettundervisningen og veiledning i teknologirike omgivelser står på agendaen. 

Sider