Klart for nye UH-ped webinarer

Illustrasjonsfoto med tekst webinar fra Colourbox
Illustrasjonsfoto: Colourbox

30. mars er det klart for to nye webinarer fra UH-ped nettverket. Kvalitet i nettundervisningen og veiledning i teknologirike omgivelser står på agendaen. 

For at flere skal få nytte av spisskompetansen innen UH-pedagogikk, tilbyr Norsk nettverk for universitets- og høgskolepedagogikk 6 webinarer inneværende år. De to første webinarene gikk av stabelen i januar. 30. mars er det duket for de to neste i rekken.

Anne Swanberg, som er leder av LearningLab ved Handelshøyskolen BI, skal snakke om nettundervisning og kvalitet, mens Petter Mathisen, dosent i pedagogikk ved Universitetet i Agder, holder et webinar om veiledning i teknologirike omgivelser. 

Ifølge Trine Fossland, som er nestleder i nettverket for UH-pedagogikk, er temaene svært aktuelle fordi vi fortsatt står overfor store utfordringer knyttet til bruk av digital teknologi i høyere utdanning. 

– Samtidig som det er økende krav om å bruke mer digital teknologi i ulike undervisningsmodeller, mangler vi kollektiver og styringsmekanismer som effektivt støtter opp om utvikling av nettbasert undervisning i det enkelte fagmiljø. Enkeltlærere kan få hjelp til de tekniske aspektene med undervisningen, de kan gå på universitetspedagogiske kurs å lære mer om utvikling av undervisning, men vi trenger også insentiver i det enkelte fagmiljø som setter bruk av digital teknologi på dagsorden, sier hun. 

Videre mener Fossland at ledere må legge til rette for en mer helhetlig tenkning om undervisningsutvikling for å lykkes med dette på fagmiljøenes egne premisser.  

– Foredragene 30. mars kan inspirere oss til å tenke videre om kvalitet i nettbasert undervisning. 

Påmeldingsfrist: 20. mars 

Les mer og meld deg på webinarene her
 

Kommentarer

fra UiA - Jeg regner med at dere tok feikll i å gjøre kommentar obligatorisk i påmeldingen, mens epost er ikke det.

Andreas Prinz: Sikter du til påmelding til webinaret? I så fall må du ta det opp med arrangøren. Vi bare sprer informasjon om arrangementet.

Skriv ny kommentar