Bli med på workshop om digital vurdering

Illustrasjonsfoto: Colourbox

Norgesuniversitetet og ekspertgruppen for digital vurdering inviterer til workshop på NTNU 10. mai 2017.

I workshopen legger vi vekt på gode diskusjoner, med utgangspunkt i korte presentasjoner av fire prosjekt som benytter digitale virkemidler for vurdering. Teknologien åpner for nye muligheter, men bringer også med seg nye og gamle spørsmål. Hvordan påvirker valg av vurderingsform studentenes læring og kunnskapsforståelse?

– Denne gangen tar vi utgangspunkt i nyoppstartede prosjekt for å diskutere mulige løsninger som kan bidra til bedre vurderingsordninger. Forhåpentligvis har mange mye å lære og kanskje også bidra med i denne seansen, sier seniorrådgiver Emil Trygve Hasle fra Norgesuniversitetet.

Målgruppe

Workshopen er svært relevant for faglig ansatte i UH-sektoren, instituttledere, studieledere, og andre med særlig ansvar for vurdering ved institusjonene.

Påmeldingsfrist: 5. mai.

Maks 50 plasser. Først til mølla.

Les mer og meld deg på her

Læringsfestivalen 8. og 9. mai

Norgesuniversitetet er også med på Læringsfestivalen som går av stabelen 8. og 9. mai ved NTNU. Læringsfestivalen skal inspirere, motivere og vise gode, nye og spennende tilnærminger til undervisning og læring i universitets- og høyskolesektoren. Earlybird-prisen får du om du melder deg på senest 31. mars.

Mer informasjon og påmelding finner du på Læringsfestivalens nettside