pedagogikk

Bidra på Læringsfestivalen 2018

To studenter lærer sammen med bærbar PC

Del erfaringer med digitalisering for utdanningskvalitet på Læringsfestivalen. Fristen for å komme med forslag er 21. januar.

Tema: 

Ny læringslab i Media City Bergen

Gjennom utstrakt samarbeid og tverrfaglig kompetanse på pedagogikk og teknologi, skal den nye læringslaben i Media City Bergen bidra til å fornye undervisningen ved UiB.

Ny app førebur lærarstudentar på kvardagen som ventar

Anders Grov Nilsen, prosjektleiar for "Lærar for ein dag"

Høgskulen på Vestlandet har utvikla ein læringsapp som skal førebu lærarstudentar på situasjonar dei kan møte i klasserommet. 

Ressurser til inspirasjon i digitaliseringsarbeidet

Gjennom vårt arbeid kommer vi over en rekke ressuser UH-sektoren kan ha nytte av. Disse har vi nå samlet i en egen oversikt. 

To nye UH-ped webinarer på agendaen

24. oktober er det klart for to nye webinarer fra UH-ped nettverket. Påmeldingsfrist er 20. oktober.  

Tema: 

Klart for nye UH-ped webinarer

Illustrasjonsfoto med tekst webinar fra Colourbox

30. mars er det klart for to nye webinarer fra UH-ped nettverket. Kvalitet i nettundervisningen og veiledning i teknologirike omgivelser står på agendaen. 

Bli med på UH-ped webinarer

Illustrasjonsfoto webinar om UH-pedagogikk

For at flere skal få nytte av spisskompetansen innen UH-pedagogikk, tilbyr Norsk nettverk for universitets- og høgskolepedagogikk 6 webinarer i løpet av 2017. 

Tradisjonell undervisning dominerer i høyere utdanning

Lærer underviser studenter på tavle.

Selv om de fagansatte mener studentaktiv undervisning gir best læringsutbytte, er forelesninger fortsatt den mest brukte undervisningsmetoden på norske universiteter og høyskoler. 

Vi oppsummerer høstkonferansen med lærerike videoer

Årets høstkonferanse ble arrangert i Tromsø tirsdag 27. og onsdag 28. september. I løpet av halvannen dag fikk deltakerne med seg mange spennende foredrag og prosjektpresentasjoner.

Sider