Norgesuniversitetet har blitt Diku – Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høyere utdanning. Det vil komme et nytt nettsted tidlig 2019.

Du er her

Digitalt, alt sammen? Teknologi, globale medier – big data: Arbeidsliv, læring og menneskelige verdier

ons13jun2018
Litteraturhuset, 29 Wergelandsveien

Informasjon fra konferansearrangører (se nettside for mer informasjon):

Den digitale transformasjonen inntar arbeidslivet. Forestillingene er mange om hva det vil innebære. Hvilke arbeidspolitiske og velferdspolitiske utfordringer står vi overfor? Hvilke teknologier og på hvilken måte utfordres arbeidsliv og læring?

Vi har invitert et knippe verdensledende tenkere, entreprenører og forskere til Norge for å samtale, oppdatere, diskutere og knytte nye forbindelser. Future Learning Lab er kjent for gode konferanser i små format, med tid til nettverksbygging og samtale om foredrag i verdensklasse. Foredragsholderne kommer fra vårt nettverk og det er hele poenget: Bli kjent, knytt kontakter, delta i samtalen.

Vi inviterer til Oslo Roundtable, med hovedforedrag av Karl Mehta, grunnleggeren av læringsplattformen EdCast. Janet Walkow er læringspionér fra University of Texas, Austin. Phil Komarny er visepresident for innovasjon i Salesforce. Donna Kidwell er tidligere leder av Center for Transformational Learning ved University of Texas. Keith Devlin er direktør for HStar Institute ved Stanford University. Michael Shanks er professor ved Stanford University med “human-centered design” som spesiale.

Der kommer flere. Blant annet sentrale norske aktører. Det arbeides intensivt med de norske talerne og vi oppdaterer jevnlig. Sjekk vår nettside.