Norgesuniversitetet har blitt Diku – Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høyere utdanning. Det vil komme et nytt nettsted tidlig 2019.

Ressurser til inspirasjon i digitaliseringsarbeidet

Gjennom vårt arbeid kommer vi over en rekke ressuser UH-sektoren kan ha nytte av. Disse har vi nå samlet i en egen oversikt. 

Oversikten inneholder Norgesuniversitetets egne ressurser, som DelRett og Digital tilstand, ressurser fra UH-institusjoner og relevante MOOC-er, for å nevne noe. I tillegg finner du en liste over relevante politiske dokumenter, og en oversikt over alle støtteenheter. 

– Flere miljø har kontaktet oss og ønsket en nasjonal oversikt så man kan la seg inspirere av hverandre. I tillegg har flere av prosjektene vi har finansiert nettopp lagd ulike ressursbanker som bør synliggjøres og benyttes av flere, sier seniorrådgiver Emil Trygve Hasle ved Norgesuniversitetet, som har hatt hovedansvaret for å utarbeidet oversikten. 

Hvis du har tips til en ressurs som burde være tilgjengelig på siden, er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet på ressurssiden. 

Her finner du ressurssiden 

Den vil også ligge fast i bunnteksten på nettsiden vår. 

 

Skriv ny kommentar